3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Madde bağımlılığına hayır'

AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, parti binasında madde bağımlılığı ile ilgili basın açıklaması düzenledi.


AK Parti binasında düzenlenen toplantıya, Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve üyeler katıldı.


“Madde bağımlılığı çözüm değil, çözümsüzlük” ürettiğini ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, “Bilindiği üzere ülkemiz nüfusunun büyük bir çoğunluğunu gençlerimiz oluşturmaktadır. Gençliğimizi tehdit eden her şey ülkemiz geleceğini de tehlike altına sokmaktadır. Bizler ülkesini, devletini, vatanını ve milletini seven bir gençlik olarak ülkemizin geleceğini tehdit eden sigara, alkol, uyuşturucu ve benzeri maddelere karşı bir kampanya başlatmış bulunmaktayız. Sloganımız, doğacak gün hepimizin madde bağımlılığına hayır’dır. Gençlik kollarımızın tek görevi seçimden seçime bayrak asmak değildir. Biz gençlik kolları olarak ülke nüfusumuzun büyük bir çoğunluğunun sesi ve aynı zamanda da hizmetkarıyız. Gençliğimizin yararına olan her şeyin yanında, zararında olan her şeyin de karşısındayız. Bizler bu sorumluluğun bilincinde hareket etmeye çalışarak, bu anlamlı kampanyayı başta İl Başkanım, merkez ilçe başkanım ve tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza vererek güzel bir çalışma hazırladık” dedi.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ise yaptığı konuşmada, “Madde bağımlılığı gençliğimizin geleceğini karartan ve tehdit eden bir şeydir. Gençlik kollarımızın ve kadın kollarımızın böyle bir etkinlik düzenledikleri için kutluyorum. Eğer bu konuda bizimde üzerimize düşecek görev olursa seve seve yaparız” dedi.
Daha sonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve üyeler vergi dairesi önünde bastırmış oldukları kitapçıkları vatandaşlara, öğrencilere ve esnafa dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 19:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 89.244.224.xxx Tarih : 4.11.2008 15:20:36

ZONGULDAKda son zamanlarda asiri derecede uyusturucu yetistiriliciyi ve de kullaniliciyi ortaya cikmistir mesela tarlanin iclerinde ve yahut belediye cöplüyünün etraflarinda vede insanlar cicek yetistirirgibi evlerinde uyusturucu yetistiriyorlar uyusturucu kullanim yasi hergecen gün kücük yaslara inmeye basliyor AILELERIN cocuklarini dahacok kontrol etmeleri gerekli GENCLERIMISI UYUSTURUCU BELASINDAN KORUMAK ICIN ELELE VERMEK GEREKLI