3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Maden işçilerine yardım

Zonguldak’ta kaçak maden ocağının çökmesi sonucu göçük altında kalan işçilerin ailelerine Deniz Feneri yardım elini uzattı.

25 Ağustos 2008 pazartesi günü saat 13.00'te Zonguldak’ın Kilimli Beldesi Damarlı Mahallesi'ndeki kaçak bir maden ocağının tavan kısmında göçme meydana gelmişti. Ailelerin hüzünlü bekleyişi sonucu olaydan saatler sonra iki sevinçli haber alınırken bir aile ise gelen haberle yıkıldı. Aşkın Balık ve Ahmet Koçaklı göçük altından yararlı olarak kurtulurken, Murat Balık’ın acı haberi herkesi üzdü.

Deniz Feneri Derneği Acil Müdahale Ekipleri vefat eden Murat Balık’ın eşi ile çocuklarına başsağlığı, yaralı olarak tedavi gören Ahmet Koçaklı ya geçmiş olsun dileklerini ileterek nakdi yardımda bulundu. Ailelerin ihtiyaçlarını belirleyen Deniz Feneri ekibi yardımların süreceğini belirtti.

Göçükten kurtulduktan sonra ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne, buradan da Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Ahmet Koçaklı’nın özel bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

Basın Bülteni
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 23:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?