3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Madencilerden destek

Zonguldak Havaalanı’na büyük uçakların iniş-kalkışında risk oluşturan Çaycuma ilçesi Saltukova Beldesi’ndeki Bostancılar Tepesi’nin tıraşlanması için başlatılan yardım kampanyasürüyor. 

Gereken maliyetin karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya Genel Maden İşçileri Sendikası da (GMİS) destek verdi. 

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, Genel Sekreter Mustafa Dağlıoğlu ile Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, 1 Nisan 2008 tarihinde Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret ederek 5 bin YTL’lik bağış çekini teslim ettiler. GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, “Bunu bir başlangıç olarak görmenizi istiyoruz. Bizim de bir katkımızın olmasını istedik. Her zaman Zonguldak’ın emrindeyiz. Çaycuma’ya açılan havaalanı Zonguldak’ın ve bölgemizin geleceği için çok önemli bir yatırımdır. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi. 

Vali Yavuz Erkmen ise “Bağışın küçüğü, büyüğü olmaz. Önemli olan bu işi benimsemek. Ben, Genel Başkan Ramazan Denizer’in şahsında tüm Genel Maden İşçileri Sendikası’nın en küçük üyesinden en üstte görev yapan yöneticilerine kadar herkese teşekkür ediyorum. Önemli olan bu bağışın yapılmasıdır. Bu davranışınız konuya sahip çıktığınızın göstergesidir. Bu nedenle teşekkür ediyorum. Sendika her zaman Zonguldak’taki sosyal olayların içinde yer aldı. Bundan sonra da yer alacağına inanıyorum. Gücü oldukça, eline fırsat geçtikçe yine sosyal konularda destek verecektir. Bu güzel düşünceyi ortaya koydukları için Ramazan Denizer’in şahsında tüm yöneticilere ve işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 10:47:04
Güncelleme :2 Nisan 2008 Çarşamba 10:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?