3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mağarada katalog çekimi

Zonguldak Gökgöl Mağarası'nda katalog çekimlerinde dengesini kaybeden bir manken suya düştü. Soğuk suya düşen manken saatlerce ısınmak için çabaladı. 

Asrın Kürk Deri firmasının katalog çekimleri için Gökgöl Mağarası'nda objektif karşısına çıkan Ece Kaya, Turhan Güngör Kaya, Ukraynalı Isayevn Anastasia, Evelina Bogdanouska isimli mankenler giydikleri kıyafetleri sergiledi. Mağarada katalog çekimleri esnasında dengesini kaybeden manken Ece Kaya suya düştü. Saatlerce ısınmak için battaniyeye sarılan Ece Kaya, ilk kez bir mağarada yapılan çekime katıldığını belirterek "Zor şartlar altında çalışıyoruz. Bazen bugün olduğu gibi aksilikler çıkıyor. Çekim esnasında suya düştüm ve su çok soğuktu. Daha öncede bu kadar kötü düşmemiştim. Ama tüm olanlara rağmen burada çalışmak güzel" dedi. 

Katalog çekimleri için Zonguldak'a gelen mankenler mağarayı ve kenti çok beğendiklerini söylediler.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 13:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zonguldaklı vatandaş IP: 78.175.229.xxx Tarih : 14.05.2008 12:29:10

Biz Zonguldak insanı mağarayı ziyaret edip fotoğraf çektirmek istediğimizde kapıdaki görevliler tarafından engelleniyorken firmalar içerde rahatlıkla fotoğraf çekimi yapabiliyorlar.Biz fotoğraf çektirmek istediğimizde mağaraya zarar veriyor oluyoruz da bu mankenler travertenlerin üstüne çıkarak mağaraya zarar vermiyormu?İlgililere DUYURULUR!...