3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mahalle iftarları devam ediyor

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli eşi Ayfer Sesli ile birlikte Müftü Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.


Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sesli, Müftü Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Ereğli’nin 23 mahallesinde sırasıyla iftarlara katılan Belediye Başkanı Murat Sesli eşi Ayfer Sesli ve belediye meclis üyeleriyle birlikte gittiği Müftü Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Mahalle meydanında düzenlenen iftar sonrası mahalle sakinleriyle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Sesli, yapılması gereken çalışmaların aciliyet sırasına göre yapılacağını söyledi.


Sesli, her akşam bir başka mahallede vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Ramazan ayında her akşam bir mahallede kadın erkek genç yaşlı bütün vatandaşlarımızla iftar yapıyoruz. Halkımızın ilgisi bizi mutlu ediyor. Çalışma şevkimizi artırıyor” dedi.
Sesli konuşmasının ardından, mahalledeki çocuklara oyuncak hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 15:10:22
Güncelleme :25 Eylül 2008 Perşembe 15:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?