3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mahalle iftarlarına ilgi büyük

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan iftarlar Akarca ve Kepez Mahallesinde devam etti.


Ereğli Belediyesi tarafından ilçenin mahallelerinde her akşam iftar yemeği veriliyor. Ereğli Belediye Başkan Sesli, “Halkımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu ediyor. Önemli olan burada yemek yemek değil. Herkesin evinde sıcak aşı pişiyor önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde olmak” dedi.


Kısa süreli yağışa rağmen Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftarlara Başkan Sesli eşi Ayfer Sesli, belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri katıldı. Başkan Sesli, iftarlarda mahalle sakinlerinin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirterek, “İlkini geçtiğimiz yıl yaptığımız mahalle iftarlarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu ediyor. Önemli olan burada yemek değil. Herkesin evinde sıcak aşı pişiyor önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde olmak. Halkımızın bize gösterdiği ilgiye ve sevgiye şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın desteği ile birlikte çalışmalarımızı büyük bir azimle sürdürmeye devam ediyoruz” dedi. İftar sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sesli, mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.
Hacivat ile Karagöz’ün ibiş ile Memiş’in yaptığı gösterilerin ardından Başkan Sesli, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 15:19:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?