3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mahalle muhtarları yine toplandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mahalle muhtarları 15 günde bir toplanarak kentin sorunlarını tartışmaya devam ediyor.


Ereğli'de, ayda 2 kez farklı bir mahallede mahalle muhtarları toplantısı yapılıyor. Kestaneci Mahallesi Muhtarı Cemal Kaymaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Kaymakam Osman Ekşi, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve mahalle muhtarları da katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, muhtarlarla sürekli fikir alış-verişinde olduklarını belirterek, "Belediye olarak, mahallelerimizde belirlenen program dahilinde çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdürüyoruz. Mahallelerimizde çalışmaları yaparken tabi ki mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızın da görüşlerini alıyoruz. Muhtarlarımızla sürekli fikir alış-verişi içerisindeyiz. Hedefimiz, Ereğli'yi bütün mahalleleri ile birlikte daha iyi noktalara getirebilmek. Bu konuda da önemli adımlar attık ve çalışmalarımız aciliyet sırasına göre tüm hızıyla devam ediyor. Bir taraftan asfalt devam ederken diğer taraftan altyapı çalışmalarımız Ereğli'nin değişik noktalarında devam ediyor" dedi.


Kaymakam Ekşi, yerel yönetimler ile muhtarların birlik ve beraberliğinin çok önemli olduğunu belirtti. Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ise, mahalle muhtarları ile belediye arasında iyi ilişkiler olduğunu belirterek, "Belediyemize mahallerimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 18:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?