3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mahalleliden Başkan'a iftar yemeği

Zonguldak’ın en kalabalık mahallelerinden biri olan Tepebaşı mahallesi halkı, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’ya iftar yemeği verdi.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile verdiği sözlerini tutmadığı gerekçesiyle Tepebaşı Mahallesi halkı ile arası bozulmuştu.

Başkan Gonca’nın mahalledeki hizmetlere başlaması ile yeniden mahalleli ile arası düzeldi. Mahalleli başlanan hizmetler için Başkan Gonca’ya teşekkür etti. Tepebaşı Mahallesi Değirmenbaşı sokakta mahalle kıraathanesinde düzenlenen yemeğe Gonca’nın yanı sıra yaklaşık mahallede oturan yaklaşık 150 kişi katıldı. Konuşmasında mahalle halkına teşekkür eden Gonca, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Ramazan ayının birlik ve sevgi ve duyguların ön plana çıktığı günlerdir.

Bugüne kadar çeşitli iftar yemeklerine katıldım. Tepebaşı mahallesi her zaman benim gönlümde ayrı bir yeri var. Bunun için benim adıma düzenlenen iftar yemeğinde bulunmaktan oldukça mutluyum. Mübarek Ramazan ayı nedeniyle hem mahalle ziyaretlerini sürdürüyorum. Hem de halkımızın sorunlarını paylaşarak benim için de bir dinlenme oluyor” dedi.


Yemeğin sonunda gelen baklava kutularını tek tek açan Gonca, kendi elleriyle baklavaları halka ikram etti. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa Zonguldak’ta bugüne kadar yapılamayan bir çok yenilikleri halkın hizmetine sunduklarını belirten Gonca, başta kıraathane sahibi İlker Keskin başta olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkür etti.
Gonca’ya yemek sonrası sorunlarını anlatan mahalleli, başladığı hizmetlerin tamamlamasını da istedi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 16:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?