3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mahalleliden mangal şöleni

Zonguldak'ın Tepebaşı Mahallesi sakinleri tarafından 5. Geleneksel Mangal Şöleni düzenlendi.


Zonguldak'ın en kalabalık mahallelerinden birisi olan Tepebaşı Mahallesi sakinleri tarafından bu yıl 5. düzenlenen geleneksel Mangal Şöleni düzenlendi. Mahalle halkı tarafından davul-zurna eşliğinde düzenlenen etkinliğe Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca ve CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref ızgara da pişen etleri kendi elleri ile mahalle halkına ikram etti. Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Özellikle beni buraya davet eden İlker Keskin kardeşim olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkür ediyorum. Burada artık geleneksel hale gelen ve bizimde yıllar önce gençliğimizde yapılan ve özlemini duyduğumuz bu tür etkinliğin yapılması da bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir. Burada dostluğu ve arkadaşlığı görüyorum, bu tür etkinliklerin diğer mahallelere örnek olmasını istiyorum ve oralarda da yapılmasını arzu ediyorum. Bu vesile ile emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum ve mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum“ dedi.


CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı İsmail Eşref kendisini şölene davet eden herkese teşekkür etti. Eşref, “Tepebaşı Mahallesi bizim en güzide mahallelerimizden birisidir. Ben aynı zamanda Tepebaşı Mahallesi sakini olarak mahallemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için burada kooperatif kurarak yatırımlar yapıyorum. Burada yapmış olduğunuz etkinlikte daima dostluğu birlik ve beraberliği görüyorum. Nasip olursa 29 Mart 2009 yılında yapılacak olan seçimlerden sonra tekrar Zonguldak Belediye Başkanlığı bayrağını tekrar geri almak için seçim startımızda vermiş bulunmaktayız. Beni buraya davet eden tüm mahalle halkına sonsuz teşekkür ediyorum ve aynı zamanda sizlerin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlamak istiyorum“ dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 16:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?