3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Mega Star'dan amatör takıma beste

ZONGULDAKLI SANATÇIDAN AMATÖR TAKIMA BESTE

Zonguldaklı sanatçı Ergin Erdem amatör kümede mücadele eden Dilaverspor'a beste yaptı.

Zonguldak'ta Mega Star olarak tanınan Zonguldaklı sanatçı Ergin Erdem Zonguldak 1. Amatör Küme Merkez Gurubu'nda mücadele eden Demir Madencilik Dilaverspor'a beste yaptı.

7 yıl önce de Turkcell Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye de beste yapan Ergin Erdem'in bir çok bestesi bulunuyor. Bestenin söz ve müziği Ergin erdem'e ait olurken, aranjörlüğünü Gökhan Karabacak, Enis Vidinli yaptı. Beste çalışması yaklaşık iki ay sürdü.

DİLAVER DEMİR SPOR

Kırmızı Beyaz Renkler/Dilaver Dilaver/Yüreklerde Demirler/Dilaver Dilaver/Hacılar Hüseyinler/Dilaver Dilaver/İşte Bizim Yiğitler/Dilaver Dilaver/Varlığın Bize Yeter/Yılmaz Bizim Yiğitler/Haydi, Dilaver Demir/Geliyor Yeni Zafer/Taraftarlar Burada/Dilaver Dilaver/Futbolcular Sahada/Dilaver Dilaver/Yağmur Çamur Demeden/Dilaver Dilaver/Yürüyoruz Bu Yolda/Dilaver Dilaver/Dilaver Demir Sevdam/Vazgeçmem Bu Sevdamdan/Haydi, Dilaver Demir/Bu Maçı'da Alacan/Kardeşlik Dostluk Bizde/Dilaver Dilaver/Gururluyuz Sizinle/Dilaver Dilaver/Hep Birlikte El Ele/Dilaver Dilaver/Koşuyoruz Hedefe/Dilaver Dilaver/Dostlar Destek Tam Destek/Olduk Bizler Tek Yürek/Haydi, Dilaver Demir/Şampiyonluk Gelecek

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 15:09:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 11:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?