3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Memur-Sen destek istedi

Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ı ziyaret eden Memur-Sen Zonguldak İl ve Ereğli İlçe Başkanı, TOKİ ile işbirliğiyle konut yapılması için destek istedi.


Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve Memur-Sen Kdz. Ereğli Temsilcisi Nurettin Yeşilçiçek Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ı Ankara’da ki ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Memur-Sen heyetinin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, kendisi için Memur-Sen’in farklı bir yeri olduğunu, özellikle ortak akıl hareketi ve demokratik hayata olan katkıları münasebetiyle Memur-Sen’i takip ve takdir ettiklerini belirtti. Memur-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, özellikle Zonguldak’ın öğretmen açığından bahsederek, Zonguldak’ın tekrar zorunlu hizmet kapsamına alınması konusunda desteklerini beklediklerini, hizmet sendikacılığının öncüsü olan Memur-Sen’in Türkiye’nin bir çok yerinde TOKİ ile işbirliği içinde konutlar yaptıklarını bu bağlamda Zonguldak ve Ereğli’de de Memur-Sen üyelerine TOKİ işbirliği ile konut yapmak istediklerini belirterek Milletvekili Fazlı Erdoğan’dan destek istedi.


Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da bu gibi hizmetlerin sendikalar açısından bakıldığında çok alışılmış şeyler olmadığını, Memur-Sen’in bu gibi hizmetleri gündeme getirmesinin takdire şayan olduğunu vurguladı.

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 15:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?