3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Memur-Sen'den Gazze'ye destek

Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınamak için Ankara'da düzenlenen bir mitinge katıldı.
İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırı, Ankara Sıhhiye Meydanı'nda Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce kişinin katıldığı "Her Yer Filistin Hepimiz Filistinliyiz" mitinginde protesto edildi. Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği'nin de destek verdiği mitingde, İsrail'in saldırıları protesto edildi. Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği tarafından Ankara'ya dört otobüs kaldırılırken miting sonrası Memur-Sen Zonguldak Temsilcisi Kamuran Aşkar basına açıklamada bulundu. Sonuna kadar Filistin halkına destek
vereceklerini söyleyen Aşkar, eylemlere devam edeceklerini dile getirdi. Filistin halkına yapılan zulme dünyanın, Avrupa Birliği'nin, İslam ülkeleri ve Birleşmiş Milletler'in sessiz kaldığını anlatan Kamuran Aşkar, şöyle konuştu: "Herkes sustu ama biz susmadık, susmayacağız. Sonuna kadar Filistin halkının yanındayız. Eylemlere devam edeceğiz. Mitinge gelerek Filistin halkına destek veren, onların yanında olduğunu gösteren üyelerimize ve Zonguldak halkına teşekkür ediyorum."
Kamuran Aşkar, İsrail Büyükelçiliği'nin kapatılması, İsrail ile yapılan tüm anlaşmaların iptal edilmesi gerektiğini söyledi. Aşkar, Zonguldak halkına Yahudi mallarını boykot etmek için çağrıda bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 12:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?