3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mesut Özil Zonguldak'ta

Real Madrid'in Zonguldaklı oyuncusu ünlü yıldız Mesut Özil, Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyündeki evine geldi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyü Uzunalioğlu Mahallesi'ndeki amcasının evine gelen ünlü oyuncu Mesut Özil, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Zonguldak ziyaretini değerlendiren ünlü oyuncu Özil, "Ben en son buraya 1-1.5 sene önce geldim. İki günlüğüne buraya geldim. Bir hafta izinim var. Zonguldak'a geldim. İki günlüğüne de amcamın yerine geldim. Burada arkadaşlarım ve ailemi göreceğim. Annem ve babam burada değil ama onlarda gelecekler. Burada babaannemin mezarına gideceğim. Benim çocukluğum burada geçti. Burada olmaktan çok mutluyum. Nuri ve Hamit ile çok iyi arkadaşız. Madrid'de beraber oynuyoruz. Onları çok seviyorum. Aynı takımda oynamaktan mutluyum. Madrid'de oynuyorum ve orada oynamaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Amcası Cevdet Özil ise yeğenini evinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Amca Özil, "Kendisiyle gurur duyuyorum. Çocuk bir iki günlük izine geldi. Baba toprağına, dede toprağına, amcasının yanına geldi. Kendisinden Allah razı olsun. Bir iki gün burada yine tekrar geriye dönecek. Burada mezarlıkları ziyaret eder. Ondan sonra gider. Annesi ve babası Almanya'da duruyor.

Kardeşi ve arkadaşlarıyla beraber geldiler. Her zaman hayırlısının olmasını isterdim. Yeğenim istediği takımda oynar. Allah ona bu gücü verdiği sürece her zaman oynar. Morinho ile yaşadıkları takım içerisinde olabilir. Antrenör futbolcu arasında böyle polemikler olabilir. Nuri ve Hamit'e de başarı dilerim. Onlar da bizim çocuklarımız. Onlarda bu toprağın çocuklarıdır. Nesiller dedeler babalar zaten Türk. Çocuğun orayı buraya seçti diye yadırgamamak gerekir" dedi.

Ünlü oyuncu Mesut Özil, Morinho ile ilgili arasındaki yaşanılanlar üzerine ise "Arkadaşlar izindeyim, futbol konuşmak istemiyorum" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2011 Perşembe 09:55:31
Güncelleme :26 Aralık 2011 Pazartesi 18:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?