3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

MHP adayı iddialı konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, seçimi kazanamadığı takdirde Zonguldak’ın kaybedeceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, beraberinde belediye meclis üye adayları ile birlikte Yeni Mahalle Bağlık Tepesi’ndeki kıraathanede mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaşların tezahüratları eşliğinde kıraathaneye gelen Gülay, seçilemediği takdirde Zonguldak’ın kaybedeceğini söyledi.

İşsizliğe çözüm olacak projelerinin olduğunu mahalle sakinlerine anlatan Selahattin Gülay şöyle konuştu:
“6.5 aydır Zonguldak’ı karış, karış gezmeye, insanlara ulaşmaya çalışıyorum. Bunun bir tek sebebi var, Zonguldak’ta bu işsizliği durdurmak. İnanın 150 bin TL’ye yakın para harcadım. Hadi ben esnafım benim dedem, babam, kardeşlerim esnaf. Ben bu kadar parayı harcadım da diğer aday arkadaşlar nereden para harcadı. Eğer seçilemezsem benim ailem sevinir. Seçilemezsem işimin başına dönerim, ailemle daha çok ilgilenirim. Ama seçilemezsem Zonguldak da kaybeder. Bunu üzülerek söylüyorum. Projelerimle işsizliğe çözüm bulacağım.”

Gülay, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Yerel Seçim’i için vatandaşlardan destek istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 18:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?