3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

MHP adayından sert eleştiri

Zonguldak’ın Kozlu Beldesi’nden MHP Belediye Başkan adayı Ertan Şahin, rakiplerinin çürüyen anlayışlarla siyaset yaptıklarını ve böyle anlayışların ise sandığa gömüleceğini kaydetti.


Ertan Şahin, daha önce belediye başkanlığı yapmış olan 3 belediye başkan adayını sert bir dille eleştirdi. Belediye Başkan adaylarının bu seçimde de sürdürdükleri seçim propagandasına tepki gösteren Şahin, çürüyen bir anlayışla siyaset yapıldığını ve 29 Mart’ta bu anlayışa sahip tüm adayların sandığa gömüleceğini söyledi. Şahin, “Bizim halkımız oy avcılığı yapanlara ‘dur’ demesi, kendisine tepeden bakanlara, arkasına rantçıları alarak ‘seçimi nasıl olsa kazanırız, her türlü entrikayı yapar, halkı kandırırız, gerekirse para verir, kumanya dağıtır, çelik kapı takarız, seçim sürecinde insanların hizmetine araçlar tahsis ederiz, yalanla da dolanla da olsa bu seçimi alırız’ diyenlere artık gereken cevabın verilmesidir. Geçmişteki siyah bayrak asılan işçilere 16 ay maaş verilemeyen, işçilerin bunalıma girip, intihar ettiği, rantçıların belediye imkanlarını tamamen kendi menfaatleri doğrultusunda kullandığı, borç ödeme denilip de borçların katlandığı, insanların kayrıldığı, şahıslara hizmetlerin yapıldığı, çok hizmet yapılmış gibi gösterildiği, asfaltların bozulduğu halkın paralarının heba edildiği, belediye arsalarının kat verilmeden önce ucuza satılarak çıkar sağlandığı bir belediyecilik anlayışını tamamen tarihe gömmek istiyoruz. Bir de yoldan geçerken Kozlu’da adam yokmuş, deyip de daha önce Kozlu’ya başkan olanların 10 yıl sonra yeniden Kozlu’dan ne umduklarını halkımızın takdirlerine sunuyorum. Bu seçimde iyi düşünüp, Kozlu’nun gelecek güzel günleri için önümüzün oylarla açılmasını bekliyoruz.. Bizim projelerimizdeki gibi işsizliğin önüne geçildiği, hizmetin geniş halk kitlelerine verildiği, yatırımcının önünün açıldığı, halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışının sahip olduğu, çağdaş vizyonlu, yeni bir belediyecilik anlayışının seçilmesi Kozlu’da bir gerçektir. Burada doğru adres, Ertan Şahin, ekibiyle birlikte MHP’dir. Bütün bunlar için oylar, dürüst, çalışkan, yenilikçi bir ekip kuran Ertan Şahin ve MHP’ye olmalıdır. Sözünüz sözümüz, gücünüz gücümüzdür” dedi.


Kendilerine olan ilginin engellenemeyeceğini anlatan Ertan Şahin, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Kadın kolları olarak bize destek veren bir gurup dürüst insanların üzerine birilerini salanlar, bugün telefonlarla para teklif etmekle halkımızın hür iradelerine ipotek koymaya çalışmaktadırlar. Bizim böyle zavallı adaylar için tek sözümüz var. Halk sizin gerçek yüzünüzü görüyor. Dalkavuk tavırlarınızla sandığa gömüleceksiniz. Ayrıca halkımız, oyları ile geldiği belediye başkanlığı makamını işgal edenlere, kendisinden hizmet bekleyen halkı kapılarından kovanlara, kamera sistemleri ile gözetip sadece yandaşlarını makamına kabul edenlere de 29 Mart’ta da gerekli cevabı verecektir.”

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 15:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?