3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

MHP'den KGD'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Korkutan, İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve Belediye Başkanı adayı Selahattin Gülay KGD’yi ziyaret etti.

Partisi (MHP) il yönetimi Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek, belediye başkanı adayı Gülay projelerini gazetecilere açıkladı.

Sadece başkan olmak için aday olmadığını söyleyen Gülay, “Aslen Trabzonluyum fakat Zonguldak’ta doğdum ve ben Zonguldak’ı çok seviyorum. Zonguldak’taki sorunların çözümlerini tartışabilecek ilk 15 kişi içindeyim ama sorunları çözebilecek tek kişiyim. Belediye Başkanımız Sayın Secaattin Gonca yapılan asfalt çalışmalarını ben yaptım diyor. Asfaltları Karayolları yaptı. Terminalin orada ki İstanbul Parkı da ben yaptım diyor fakat onu da İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptırdı. Seçimlerde dediği vaatleri vardı. Hepsini yaptım diyor ama yapmadı” dedi.

Zonguldak’ta göçü durdurabileceğini söyleyen Gülay, “300 – 400 kişilik bir iş yeri açacağım planım böyle. Ama şimdilik 300 kişi diyorum. Emeklilik yaşı gelenleri emekli yapıp genç insanlara iş olanağı sağlayacağım. İş yeri olarak ise Limanın oradaki şehitlikte madenci müzesi ve limana doğru resteurant yapmayı düşünüyorum. Lavvuar alanı ise en iyi değerlendirilecek bir yer. Herkes çekip gidiyor ama biz buradayız, ben buradayım.

Allah nasip ederse Zonguldak için her şeyi yapacağım. Yanlış anlaşılmasın göçü durduracağım derken 19 mahalleden bahsediyorum. Çünkü kozlu ve kilimliye gücüm yetmez” dedi.
30 yıldır filyos projesi diye insanların uyutulduğunu, Zonguldak’a ihanet edildiğini söyleyen Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay şöyle devam etti; “Takım tutar gibi parti tutmayı bıraksınlar Zonguldak’a hizmet versinler’’ dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 19:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?