3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Michael'ın gözleri açık gitti!


Bu yıl 16. gerçekleştirilen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Sivaslı Türkücü Selda Bağcan, Kdz. Ereğli halkı ile buluştu. Türküleri ile kendisini izleyenleri coşturan Bağcan'ı sahneye gelen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık selamladı.

Ardından Michael Jackson ile ilgili düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Posbıyık, Kdz. Ereğli'yi görmeden hayatını kaybeden Jackson'ın öbür tarafa eksik gittiğini söyledi. Paris'te tanıştığı Michael Jackson'un kendisine 2010 yılı festivali için söz verdiğini anlatan Posbıyık, bir televizyon kanalının kendisine inanmadığı yönünde haber yapıldığını söyledi. Jackson'un öbür tarafa eksik gittiğini her sözünde yineleyen Halil Posbıyık şöyle dedi:

"Bugün bütün televizyonlarda Kdz. Ereğli var. Kdz. Ereğli internet sitelerinde, akşam haberlerinin birinci haber. Yalnız kanallardan bir tanesi sanki inanmamış gibi bir ifade kullanmış. Şimdi tekrar ediyorum. Sene 2008 Paris'te, Türkiye'de önemli bir ajans ile birlikte Michael Jackson ile görüştük. '2009 yılı programımım dolu Halilciğim' dedi. 'Ama 2010'da Ereğli'yi düşünüyorum, alt yapıyı bana hazırlayabilir misiniz?' dedi. 'Sen emret her şeyi hazırlarız' dedim.

Ona şunu söyledim. 'Denizin mavisi, ormanın yeşili, güneşin orijinal renkleri dünyada yalnızca Kdz. Ereğli'de vardır. Kdz. Ereğli'yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmektir' dedim. Allah rahmet eylesin. Jackson aynen şöyle söyledi: 'Festival benim için önemli değil ama öbür dünyaya eksik gitmek istemiyorum. Onun için Kdz. Ereğli'ye geleceğim.' Allah rahmet eylesin ama önemli olan Kdz. Ereğli'yi görmeden gitti. Öbür tarafa eksik gitti, ona üzülüyoruz. Herkesin Kdz. Ereğli'yi görmesini ve eksikliğini gidermesini istiyoruz"

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 12:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?