3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Minibüs bahçeye uçtu!

ZONGULDAK'TA MİNİBÜS BAHÇEYE UÇTU: 6 YARALI

Zonguldak'ta iddiaya göre bir otomobilin çarptığı minibüs, bir kurum binasının bahçesine uçtu. Kazada minibüste bulunan 6 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Yayla Mahallesi Behçet Kemal Çağlar Caddesi üzerinde seyir eden Bilal T. idaresindeki 54 ER 654 plakalı otomobil, Stad Kavşağı'nda aynı istikamette gitmekte olan İsmail Yıldız idaresindeki 64 EN 460 plakalı minibüse yandan çarptı. Türkiye Taş Kömürü Kurumu Kömür Satış Şube Müdürlüğü yanındaki bahçeye uçarak ters dönen minibüsteki 6 kişi, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Ayağından yaralanan ve itfaiyeci olduğu öğrenilen sürücü İsmail Yıldız, araçtakilerin dışarı

çıkmalarına yardım etti. Yaralılar Volkan Şimşek, Gurbet Yiğiter, Hanife Yıldız, Cüneyt Yıldız, Kemalettin Yiğiter ve İsmail Yıldız, ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail Yıldız'ı bir vatandaş sırtında ambulansa taşırken, olay yerinde bulunan Türk Enerji-Sen Zonguldak Şube Başkanı Selami Yoğurtçu da yaralıların ambulansa taşınmasına yardımcı oldu.

Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını ancak bir yaralının bacağında kırık olduğunu söyledi. Diğer aracın sürücüsü Bilal T. ise gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ZONGULDAK'TA MİNİBÜS BAHÇEYE UÇTU: 6 YARALI
ZONGULDAK'TA MİNİBÜS BAHÇEYE UÇTU: 6 YARALI
ZONGULDAK'TA MİNİBÜS BAHÇEYE UÇTU: 6 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 14:59:00
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 17:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?