3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Minik öğrencilerden anlamlı yardım

Zonguldak’ta bir ilköğretim okulunda okuyan minik öğrenci, elindeki kumbarası ile Kızılay’ın okul yaptırma kampanyasına destek oluyor.


Zonguldak Merkeze bağlı Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu birinci sınıfında eğitim gören 7 yaşındaki minik öğrenci Ecenaz Çağlayan,Türk Kızılayı’nın okul yaptırma kampanyasına destek vermek için elindeki kumbara ile para topluyor.


Kendisi gibi diğer arkadaşlarının da okula ve eğitime ihtiyacı olduğunu söyleyen minik öğrencinin öğretmenleri de kampanyaya destek oluyor. Dünya figürü olan kumbaranın üzerinde ise “Yaşım küçük kalbim kocaman, arkadaşlarımı da okul yaptıracağım “ yazısı dikkat çekiyor.


ÖRNEK OLDU
Minik öğrencinin okul yaptırmak için anlamlı şekilde yardım toplaması büyük takdirle karşılanıyor. Minik Çağlayan’ın arkadaşları da kampanyaya destek oluyor. Yardım kampanyası ile diğer arkadaşlarına örnek olduğunu anlatan Çağlayan, “İlköğretim birincisi sınıf öğrencisiyim. Yaşım küçük ama elimden geldiği kadar okumak isteyen tüm arkadaşlarımın okula gitmelerini sağlamak için böyle bir kampanyaya destek oldum. Destek olanlara teşekkür ediyorum, herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 13:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?