3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Miniklerden resim sergisi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde, Karapınar İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri kendi deneyimleri ile yaptıkları resimleri okullarında açtıkları sergi ile öğretmenlerine sundu.


Karapınar İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri okullarında resim sergisi açtı. Sergiye öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerin yaptıkları resimler öğretmenlerince beğenilirken dışarıdan gelen davetliler tarafından da büyük ilgi gördü. Sergi sonunda öğrenci velilerinin hazırlamış oldukları yiyecekler davetlilere ikram edildi. Resim sergisini düzenleyen Ana Sınıfı Öğretmeni Nuray Akman yaptıkları etkinliği şu şekilde değerlendirdi:


”Hepimizin bildiği gibi, okul öncesi eğitim çocukların eğitim aşamalarının en başında ve en önemli bir bilgidir. Bizde öğrencilerimiz ile böyle bir etkinlik düzenledik. Hem öğrencilerimizin küçük elleri ile yaptıkları resimleri okulumuzda küçükte olsa sergiye açtı. Açtığımız bu sergi çok ilgi gördü. Öğrencilerimi bu yaptığı işten dolayı teşekkür ediyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 13:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?