3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Miniklerden yeşile destek

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri fidan dikti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Filyos Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri belde de bulunan bin metrekarelik alana doğayı ağaçlandırmak için öğretmenlerinin eşliğinde fidan diktiler.

Çevre Koruma Kulübü Rehber Öğretmeni İsmail Üzülmez fidan dikimine önderlik ederek fidan dikimini organize etti. Rehber Öğretmen İsmail Üzülmez, fidan dikimine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Üzülmez, “Okulumuz bünyesindeki bütün sınıflarla birlikte toplam 250 adet fidan dikimi gerçekleştirilmiştir. Ağaç dikimi bizim için çok önemli bir çalışmadır. Öncelikle o bize doğayı ve çevre korumanın önemini hatırlatır. Öğrencilerimize çevre ve çevreyi koruma bilinci kazandırmanın en güzel yolu fidan dikimi yaptırarak bu bilinci gerçekleştiriyoruz. Biz de Filyos Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu olarak 15 Nisan 2008 günü Belediye Başkanı Hilmi Uzun'un bizlere göstermiş olduğu alanda 'Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hatıra Fidanlığı' oluşturmak için bütün öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte çok güzel bir etkinlik yaptık. Katkılarından dolayı okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, belediye başkanımıza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler daha sonra alana 'Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hatıra Fidanlığı' tabelasını asacaklarını kaydettiler. 

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 15:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali can IP: 88.248.254.xxx Tarih : 20.04.2008 15:26:32

ÇOk güzel bir çalışma. Tebrikler.