3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Miniklerin şenliği renkli geçti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Öncesi Eğitim şenlikleri kapsamında bir dizi etkinlikler yapıldı.

Yürüyşüşün ardından yapılan çelenk koyma töreni ve ardından düzenlenen gösterilerle etkinlikler tamamlandı.

21-31 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Okul Öncesi Eğitim şenlikleri, Madenci Anıtı önünden Valilik Binası önüne kadar yapılan yürüyüşle başladı. Rengarenk ve birbirinden canlı renklerle yürüyen küçüklerin renkli görüntülere sahne olduğu yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Sigara karşıtı pankartları da taşıyan öğrenciler, yaptıkları, halkoyunları, bale gösterileri ile de büyük beğeni topladı.

Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, “Okul öncesi eğitimde amacımız çocuklarımızı ilköğretime hazırlamaktır. Hedefimiz okulları doldurmaktı fakat okullarda yer kalmayacak kadar müracaatlar oldu. Bazı öğrenciler yerleştirilemedi. Bu sene TOKİ Yeni mahalle ilköğretim okulunda ana sınıfı açtık. Geleceği yönelik ilköğretime alışmak için ana sınıfına gidilmesini tavsiye ediyoruz. Bütün ana sınıflarımızdaki potansiyeli yükseltmek için mücadele ediyoruz. Ailelerin okul öncesi eğitime destek vermelerini istiyoruz” diyerek tüm öğretmenlere sarf ettikleri emek nedeniyle teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 14:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?