3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Miting gibi açılış

MHP Kozlu beldesi Belediye Başkan adayı Ertan Şahin, İhsaniye mahallesinde mitinge dönüşen bir törenle seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Kurdela kesmek yerine çay içerek seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Şahin, “Biz klasikleşen yönetim anlayışını benimsemiyoruz” dedi.

MHP Kozlu Belde Belediyesi Başkan Adayı Ertan Şahin, İhsaniye mahallesinde köprü ayağında bulunan seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüşen açılışta konuşan Ertan Şahin, kendisini seçim gezilerinde eleştiren rakiplerini hedef alan açıklamalar yaptı. Ak parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’ye ‘Allah müstakını versin’ diyen ve DSP Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’a da ‘kafası basmıyor’ diyen Şahin, “Adaylardan biri bozulan asfaltların sorumlusu biri benim olduğumu söylüyor. Allah müstakını versin. Yaz aylarında görevden alınmıştım. Aralık ayında ise istifa etmiştim. Ben nasıl sorumlusu ben olabilirim. Diğeri de Burada raylar olmaz diyor. Biz zaten ray yapacağız demiyoruz. Hazır rayları kullanarak ray otobüsü yapacağız diyoruz. Şimdi de bazıları metro yapacağını söylüyorlar. Metro yeril altından gider, işte bu kadar kafaları basmıyor. Biz metro otobüsünü hayata geçireceğiz. Bundan İhsaniye Mahallesi de istifade edecektir. Bunlar bizi bırakın eleştirmeyi adımı anmaları için abdest almaları gerekir.” dedi.

Tersane projesi ile ilgili eleştirilere de cevap veren Şahin, MHP İstanbul milletvekili ve Tersane sahibi işadamı Ali torlak’ın Perşembe günü gemi ve yat imalatı yapan tersane açmak için incelemelerde bulunacaklarını söyledi. Kozlu belediyesinin Ankara’daki havuzda 10 trilyon borcu bulunduğunu anlatan Şahin, sadece hazır betoncuya 500 bin TL borcu olduğunu ileri sürdü. Kozlu’daki kendi dışındaki diğer 3 adayın seçim bütçesinin 350 bin TL’ye ulaştığını anlatan Şahin, “Bunlar genele değil, şahıslara hizmet yapıyor. Gerçek ihtiyaç sahibi gitse, O’nu şahsi iş diye geri çevirirler. Bu 3 adayın seçim bütçesi 350 bin TL’yi aştı. Belediye başkanı olduğunda alacakları maaş ise 250 bin TL olacaktır.Geriye kalan fark, halkın yani bizlerin cebinden çıkacaktır. Bu gençlerin, geleceğimizin ipotek altına alınması anlamına geliyor Oy avcılığı için sadece dedikodu üretiyorlar. Uyanık siyasetçiler olduklarını zannediyorlar. Ama maskeleri düştü. Hedefimizi çizdik. Allah korusun ölsek de, cenazemize oy verin ama bunlara oy vermeyin. Bunlara verilen oylar boştur. Bizim kalabalığımızı görünce çaresizliklerini anlıyorlar. Bu kalabalığı onlar, o kadar çabalarına rağmen toplayamıyorlar. 30 Mart sabahı hep birlikte belediye de kahve ve çay içmeye bekliyoruz” dedi. Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta kurdele kesmek yerine seçim bürosunda demlenen ilk çayı yudumlayan Ertan şahin, “Biz klasikleşen yönetim anlayışını benimsemiyoruz. Bu nedenle klasik adetlere değil de icraata ve neticeye önem veriyoruz” diye konuştu.

Çarşı içerisindeki seçim bürosunda kadınlarla konuşup, sohbet eden Ertan şahin, 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle kadınlarla birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Daha sonra başka bir seçim bürosunda da kadınlar için düzenlenen eğlenceye katıldı. Eşi Şahizer ile birlikte dans eden Ertan Şahin, kadınlarla birlikte oyun oynayıp eğlendi

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 19:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?