3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mitingde ekmek arası balık keyfi

Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Zonguldak mitingi için çeşitli illerden gelen partililer, Genel Başkan Zeki Sezer'in geç gelmesini fırsat bilerek ucuz balığa hücum etti. 

Sinop, Bolu, Bartın ve Karabük gibi çeşitli illerden DSP mitingine katılmak için Zonguldak'a gelen birçok partili, ellerinde bayraklar başlarında şapkalarla, Zeki Sezer'in yaklaşık 1 saat geç kalmasını değerlendirerek, ucuz hamsiye hücum etti. Bazı partililerde Sezer'in konuşmasının son kısmına doğru mitingi bırakarak, poşeti 5 YTL'den satılan hamsileri almak için tekne önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ecevit'in cenazesinden sonra ilk kez Zonguldak'ta biraraya gelme fırsatı yakalayan partililer, miting arasında poşetlerle hamsi aldı. Mitingin Zonguldak'ta yapılmasından en karlı çıkan balıkçılar da, partililer sayesinde 1 saat içerisinde 1 ton balık satmanın sevincini yaşadı. Hamsi satışlarından hayli memnun olduğunu dile getiren 20 yıllık balıkçı Erdinç Kurşun, "Ucuz balığı duyan soluğu teknelerimizin önünde alıyor. Galiba mitingi de baltalık. Şapkasını ve bayrağını kapan miting alanını terke ederek buraya geldi. Balığımız kalmadı" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2006 Cumartesi 18:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?