3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mobese çalışmaları sürüyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği kongresinde mobessa sistemi için bir komisyon kuruldu.


Ereğli Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği olağan genel kurulu üyelerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleştirildi. Genel kurulda divan başkanlığını Demokrat Parti Ereğli ilçe başkanı İsrafil Erdoğanoğlu yaparken yardımcılıklarını da İ. Necati Günay ve İbrahim Öz üstlendi. Şehitlerimiz başta olmak üzere Türk büyükleri için saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı’ndan sonra gündemdeki maddelerin ele alındığı genel kurulda yeni yönetim ve Denetleme kurulu asil ve yedek üyelikleri için seçimler yapıldı.
Yapılan seçimler sonunda Ali Yılmaz güven tazelerken yönetim kurulu isimleri Rıfat Oğuz, Yusuf Oktay, İrfan Yazıcıoğlu, İsrafil Erdoğanoğlu, Feyzi Yılmaz ve Bahattin Şenay’dan oluştu.


Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde işadamı Selçuk Tüylüoğlu, geçtiğimiz yıllardaki Dernek yönetimi tarafından bir kampanya başlatılarak projelendirilen kameralı sistemin çok yararlı olduğunu ve Diyarbakır’da polislere karşı yapılan saldırı olayının faillerinin de bu sistem sayesinde çok seri bir şekilde ele geçirildiğini söyledi. Tüylüoğlu, sistemin Ereğli’de kurulmasının artık kaçınılmaz hale geldiğini ifade etti.
Tüylüoğlu’nun önerisi üzerine dernek başkanı Ali Yılmaz, kampanyaya ilk bağışı bizzat kendisinin yaptığını ve bazı hayırsever ve işadamlarının da destek verdiğini söyledi. Yılmaz, “Daha belediyeden bu proje için bize söz verilen 350 bin YTL’yi alamadık” dedi.


Ereğli Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği olağan genel kurulunda tekrar gündeme gelen kameralı sistem için dernek bünyesinde başkan Ali Yılmaz, İrfan Yazıcıoğlu ve İ.Hakkı Demirçin’den oluşan üç kişilik gönüllü bir komisyon oluşturuldu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 19:28:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?