3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Mobil köfteci

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 15 yıldır köfte yaparak geçimini sağlayan bir kişi, "adrese teslim" usulüyle müşterilerine hizmet veriyor. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde köfte yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası İrfan Genç (51), iki yıl önce aldığı minibüsü tezgaha çevirdi. Minibüsün içerisine mutfak yerleştiren Genç, ilçe ilçe, belde belde dolaşarak geçimini sağlıyor. Aracına "Temel Reis" ismini veren Genç, aracının üzerine yazdığı telefon numarasından arayan müşterilerinin ayağına kadar giderken, siparişini müşterinin istediği adreste hazırlayıp teslim ediyor. Müşterilerine telefon kadar yakın olduğunu anlatan Genç, "Ben köfte yaparak ekmek paramı kazanıyorum. Bu iş benim 30 yıldır aklımda, 2 senedir pratiğe döktüm. İki yıldır rahat çalışıyorum. Bu şekilde rahat hizmet veriyorum. Kaliteden taviz vermiyorum. Bu nedenle müşteri sıkıntım olmuyor. Köfte sevenler sağolsun. Onların sayesinde ekmeğimi çıkarıyorum. Daha önce motorsuz köfte aracım vardı. 13 yıl bu aracı iterek ya da kilometrelerce yürüyerek ekmek paramı çıkarmaya çalışmıştım. Şimdi ise hem ben yorulmuyorum hem de hizmet veriyorum" dedi. 

İrfan Genç, arkadaşlarının kendisine "acil köfteci" diyerek takıldığını belirterek 24 saat boyunca köfte servisi yaptığını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 12:31:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?