3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muhtar Gonca'ya neden teşekkür etti?

Tüm ülkede olduğu gibi geçen hafta Zonguldak'ta etkili olan kar ve tipi nedeniyle yolları kapanan Karaelmas Mahallesi muhtarı Recep Şen, özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle belediye karla mücadele ekipleri ve Belediye Başkanı Secaattin Gonca'ya teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta tüm ülkeyi etkisi altına alan kar ve tipi nedeniyle Zonguldak'ta mahalle yolları da kapanmış, ulaşım sağlanamıyordu. Karaelmas Mahallesi'nin kar ve tipi etkisini günlerce sürdürmesi nedeniyle yaklaşık 3 gün boyunca yol kapalı kalmıştı. Karaelmas mahallesi Muhtarı Recep Şen, olumsuz hava koşullarına rağmen mahallesinin yollarını açan Zonguldak Belediyesi Başkanı Secaatin Gonca ve personele teşekkür etti.

Muhtar Şen “Zonguldak'ın birçok sıkıntısı var. Belediye çalışanları hangisine yetişsin. Geçtiğimiz hafta Zonguldak'ı etkisi altına alan kar yağışı nedeni ile bütün yollar kapandı. Zonguldak Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin yoğun ve başarılı çalışması sonucu yollar açıldı. Yoğun kar yağışından nasibini alan mahallemizin yolu trafiğe kapandı. Zonguldak Belediyesi Fen İşleri ekipleri dozerle gelerek yolu açtılar. Dozer yukarı çıkıp geri dönünceye kadar yağan kar yolu tekrar kapattı. Belediye üzerine düşen görevi yaptı. Kar ve tipi tamamen durdunca yeniden yolları açılarak mahallemiz mağdur edilmedi” diyerek mahalle adına Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca ve ekibine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 13:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?