3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muhtarlar, GMİS'i ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Muhtarlar Derneği GMİS'İ ziyaret etti. 

10. Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetim kurulu üyeleri Genel Maden İşçileri Sendikası'na (GMİS) nezaket ziyaretinde bulundu. GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer ile Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman'ı makamlarında ziyaret eden Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, “Bu destek bizlere büyük güç veriyor. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece çözülmeyecek sorunumuz olmaz” dedi. 

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ile GMİS Armutçuk Şube Sekreteri Şerafettin Bozkurt'un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başbakanımız, Zonguldak'a geldi, maden ocağına indi ve TTK'ya işçi alımı müjdesini verdi. Bu müjdeye hepimiz, sizlerin de sevindiği gibi sevindik. Birlik ve beraberliğimizi sağlayıp koruduktan sonra yolumuz açık” dedi. 

GMİS Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Yaman da birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Her zaman doğrunun yanında, yanlışın karşısında yer almalıyız. Bunu yaparken hep birlikte olmalıyız” dedi.

..
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 15:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?