3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muhtarlar kahvaltıda buluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mahalle muhtarları kahvaltıda buluştu.

Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu danışmanı ve basın sözcüsü olan Süleymanlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Soyarslan ilkine ev sahipliği yaptığı muhtarlar kahvaltısında, Ereğli'nin 23 mahallesinin muhtarları bir araya geldi. Kahvaltıya Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli katıldı.

Ereğli'nin dört bir köşesinin sorunlarının tartışıldığı kahvaltıda, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ve mahalle muhtarları çeşitli sorunların çözüm önerilerini müzakere ettiler.

Kahvaltıda söz alan ev sahibi Süleymanlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Soyarslan, “Birlikten kuvvet doğar. Biz de mahalle muhtarları olarak bir araya gelip benzer sorunlarımıza birlikte çözüm aramak düşüncesiyle böyle anlamlı bir toplantıda bir araya geldik. Bu toplantının ilkine ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum. Birimizin derdi hepimizin derdi olacak bu toplantılarla ve sorunların çözümü hız kazanacak.” dedi.

Ereğli Belediye Başkan Murat Sesli, Ereğli'nin her köşesine hizmet götüreceklerini belirtti. Sesli, “Ereğli'de tek vücut tek bilek olarak sorunların üstesinden gelecek, Ereğli'nin her bir köşesine hizmet götüreceğiz. Muhtarlarımızın sorunların çözümüne katkısı tartışılmaz. Bir araya gelerek çalışma arzusu içinde olan muhtarlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman onların yanında ve destekçisi olacağım. Birlikten kuvvet doğacak, Ereğli'nin sıkıntıları tek tek aşılarak çağdaş bir çizgide, modern bir yolda ilerleyeceğiz. Yaşama koşulları daha da iyileşecek. Halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Muhtarlarımızın bu birliği Ereğli için çok olumlu bir gelişme oldu” dedi.

Mahalle muhtarları desteklerinden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'ye teşekkür ederken, bir araya geldikleri kahvaltı toplantılarının 15 günde bir farklı mahallelerde tekrarlanacağını, kahvaltının ikincisinin 27 Temmuz 2008 Cumartesi günü Balı Mahallesinde gerçekleştirileceğini bildirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 13:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?