3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muhtarlardan güle güle

Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas konuşma yaparken, Vali Yavuz Erkmen'in Denizli'ye atanmasına üzüldüklerini belirterek, duygu dolu anlar yaşadı.


Eski İl Özel idaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda, Birlik Meclisi Mayıs Dönemi Olağan Toplantısı düzenlendi. Yaklaşık 100 merkez il ve ilçe muhtarı ile vedalaşan Vali Yavuz Erkmen, toplantı salonuna asılan "Sayın Valimiz Sizi Asla Unutmayacağız" yazısını görünce konuşmakta zorlandı. Vali Yavuz Erkmen'in Denizli'ye atanmasına üzülen Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, “Vali Yavuz Erkmen Zonguldak'ta göreve başladığından bu güne kadar bize bir ağabey ve dost gibi devletin şevkatli yüzünü bize yansıttı. Onunla dolu dolu 5 yıl geçirdik. Birlikte devam esastır. Elbet bir gün Vali Yavuz Erkmen'in tayini çıkacaktı ve o gün geldi çattı. Köylerde ve beldelerin her köşesinde Vali Yavuz Erkmen'in izleri var” dedi.


Başkan Şerafettin Nas'ın gözlerinin dolduğunu gören Vali Erkmen, “Her şeyden önce herkese teşekkür ediyorum. Veda konuşmalarını yapmak çok zor oluyor. Zonguldak'ta 5 yıl bitti ve 6 yıla başlamıştık. 32 yıllık meslek hayatımın 20 yıla yakınını Safranbolu, Bartın ve Zonguldak'ta geçirdim. Zonguldak'ta bulunduğumuz süre içerisinde hep birlikte kırsal kesimlere hizmet götürülmesi konusunda mesai yaptık. Makam veya koltuk geçici mevkilerdir. Bunlardan geriye sadece dostluk kalıyor. Hepinize har zaman kapımız açık yapabileceğimiz her konuda yardımcı olacağız. Denizli'ye tayinim çıktığı için sizlerden ayrıldığımız için bir taraftan hüznü yaşarken, mesleki açıdan da buruk bir sevinç yaşıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şerafettin Nas, Vali Yavuz Erkmen'e ait derneğin fahri üyesi kabul ettiklerini gösteren belge, çiçek ve şilt takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 14:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?