3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muhtarların sorunları masaya yatırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından muhtarların sorunları dinlendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıyı Başkan Yardımcısı Cevat Aydın başkanlık yaptı.

Bu toplantıları her ay yapacaklarını söyleyen Aydın, "Amacımız mahallelerdeki sorunları görüşmek. Birebir müşterek sorunları yüz yüze çözmek. Belediyenin imkanları dahilinde hizmetleri yapacağız. Mevcut imkanlarla yapılacak tüm hizmetleri yapmaya hazırı. Mahallelerdeki eksiklikleri yazılı olarak ileteceksiniz. Bizde sizin istediklerinize yazılı olarak cevap vererek, yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgi vereceğiz" dedi.

Birkaç muhtar mahallelerinde doğal gaz olmadığın ve mahallelerine ne zaman doğal gazın geleceklerini sordu. Başkan Yardımcısı Cevat Aydın, doğalgaz alabilmek için belirli bir abone sayısının olduğunu bu sayıya ulaşıldığında gerekli firma çalışmalarına başlayacağını söyledi. Aydın, 3 yıl içinde Ereğli'de doğal gaz sorunu olmayacağını da belirtti. Bir mahalle muhtarı Aydın'a, mahallesine ev ev dolaşarak doğalgaz abonesi topladığını söyleyerek bu konudaki sitemini dile getirdi.

Ereğli Temizlik İşleri Müdürü Halis İsmet Geçdoğan, önümüzdeki aylarda çöp konteynırlarını kaldıracaklarını belirtti. Geçdoğan, amaçların çöpleri evlerde ayrıştırarak geri dönüşüm istasyonlarına göndermek olduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 15:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?