3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Murat Sesli çalışmaları yerinde izledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, Güldere Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi .


Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Murat Sesli, Finişer asfalt makinesiyle Güldere Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sesli, "Belediye ekiplerimiz mahallelerde yoğun bir çalışma içerisinde. 2008 Asfalt sezonunda belirlediğimiz 120 bin ton asfalt hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Şuana kadar 108 bin ton asfalt döküldü. Çalışmalarımız hava şartları elverdiği ölçüde devam edecek.Güldere Mahallesi'nde çalışmalar tamamlanması ile birlikte mahallemizi komple asfaltlamış olacağız. Asfalt çalışmalarımız daha sonra Elmatepe Mahallesi'nde devam edecek" dedi.


Çalışmaları inceledikten sonra mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Sesli, Karadeniz Ereğli'de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapılan çalışmalardan memnun kalan mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Nurettin Polat, Başkan Sesli'ye yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, "Sayenizde Güldere Mahallemiz güzel hizmetlere kavuştu. Mahalle sakinleri adına size ve bütün ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 12:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?