3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Murat Sesli'den kutlama mesajı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.


Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını anlatan Sesli, "Bereket ve huzur içerisinde mübarek Ramazan ayının sonunda, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı bir Kadir Gecesi'ne daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Tüm halkımızın Mübarek Kadir Gecesi'ni kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur temenni ediyorum" dedi.


Ereğli halkının Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Sesli, "Beraberinde bolluk, bereket ve paylaşımı getiren bir Ramazan ayının daha sonunda Mübarek Ramazan Bayramı'na sağlıkla ulaştık. Bir ay süresince her akşam farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya gelerek ramazanın getirdiği güzellikleri paylaşmak bizlere ayrı bir huzur ve mutluluk verdi. Gelecek Ramazan aylarına hep birlikte sağlıkla, mutlulukla ve huzurla ulaşmayı diliyor; içinizden sevgi, yüzlerinizden gülücük eksik olmasın. Tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 15:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?