3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muraz Boz konserinde taşkınlık

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde düzenlenen halk konserinde pop müziği sanatçısı Murat Boz sahne aldı. Konserde sanatçı Murat Boz'un hayranları taşkınlık yaptı.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Karadeniz Ereğli ilçesi belediyesi tarafından halk konseri düzenlendi. Sahil Bandı üzerinde bulunan Anfi Tiyatro'da düzenlenen konseri sanatçının çok sayıda hayranı dinledi. Murat Boz'un sahneye çıkmasıyla birlikte, oturdukları yerden kalkıp sahne önünde ritim tutan hayranlar, zaman zaman taşkınlık yaparak görevlilere zorluk çıkardı. Şarkı aralarında hayranları ile buluşan sanatçı Murat Boz, hareketli parçaları ile hayranlarını coşturdu.

Taşkınlık yapan hayranlara güvenlik görevlilerinin gücü yetmeyince araya belediyenin zabıta ekipleri girdi. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonlarına yaklaşıldığında sanatçı Boz, sahneyi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Murat Sesli, Başkan Sesli'nin eşi ve çocuğu ile paylaştı. Başkan Sesli, konseri izlemeye gelen vatandaşlara seslendikten sonra sanatçı Boz'a çeşitli hediyeler verdi.


Konsere kaldığı yerden devam eden sanatçı Murat Boz ve dans ekibi hareketli müziklerde dans etti. Boz ve dans ekibi 17 adet şarkıyı söyledikten sonra konseri tamamladı. Sanatçı Boz, hayranlarının arabasının önünü doldurması nedeniyle son kez hayranlarıyla kucaklaştı ve aracına binerek konser alanından ayrıldı.
Konser sonrası Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından havai fişek gösterisi düzenlendi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 09:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?