3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muslu, borç batağından çıkış arıyor

Zonguldakspor yönetimi Vali Erdal Ata'yı ziyaret etti. Başkan Ramis Muslu, kulübün borç batağında olduğunu belirterek, bu borçlardan kurtulmaya çalıştıklarını belirtti.

Geçen sezon TFF 3. Lig'de mücadele eden ve amatör kümeye düşen Zonguldakspor Başkanı Ramis Muslu ve yönetimi Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti. Zonguldakspor Kulübü hakkında Vali Ata'ya bilgi veren Başkan Muslu, kulübün 1 milyon YTL şahıslara borcu olduğunu söyledi.

Kulübün borç batağında olduğunu belirten Muslu, İddia'nın 3. Lig'deyken verdiği parayı da bu yüzden değerlendiremediklerini kaydetti.

Muslu, “Zonguldakspor yıllar öncesinde birinci ligde kenti temsil ediyordu. Balkan şampiyonalarına katılarak Türk Milli Takımına katkılar sağladı. İddia, 3. lig takımlarına 600 bin YTL katkı sağlıyor. Ama biz bunu değerlendiremedik çünkü takım borç batağındaydı. İddia, gelirlerimize icra takibi başlamıştı. Şuan 87 bin YTL civarında SSK'ya, 390 bin YTL vergi borcu, 1 milyon YTL'de şahıslara borcumuz var. SSK borcumuzu faizsiz taksitlendirerek kapatmak istiyoruz. Vergi borcumuz içinde uzlaşma içine gireceğiz. Bizler yönetim kurulu ile bu göreve bedenimizi koyduk diyebiliriz” dedi.

Zonguldak Valisi Erdal Ata da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Muslu'ya ve yönetimine teşekkür etti. Ata, Taşıma suyuyla değirmenin dönmeyeceğini kalıcı gelir bulunması gerektiğini kaydetti. Ata, Zonguldakspor'a bütün Zonguldak halkının destek vermesi gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 14:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Zongulaklı IP: 78.180.254.xxx Tarih : 7.08.2008 17:42:16

Yıllardan beridir zonguldaksporumuz eriyip gidiyor. Ve ne yazık ki yine yıllardan beri herkesin bildiği bir şey var: zonguldak halkının bu klübe sahip çıkması. Hep bunu söylüyoruz ama yine yerimizde saymayı bırakın yerimizde bile duramıyoruz. Bir ülkenin bir kentin spor sanat faaliyetleri o kenti geliştiren yegane dinamikleridir diye düşünüyorum. Halkımız tabi ki de destek versin, ancak burada büyük görevler zonguldklı işadamlarımıza, işletmelerimize düşüyor bence. İnşallah yine o güzel günlere hepberaber kavuşacağız.