3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Muslu şanssızlıktan yakındı

TFF 3. Lig 4 Grupta mücadele eden Zonguldakspor'un yönetim kurulu kulüp binasında Ramis Muslu başkanlığında bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Zonguldakspor Kulüp Başkan Ramis Muslu başkanlığında toplanan yönetim kurulu, son dönemlerde kaybedilen puanları ve son gelişmeleri değerlendirmek amacıyla bir araya geldi.

Zonguldakspor üzerine oyunlar oynanmasına müsada etmeyeceklerini kaydeden Muslu, "Son haftalarda puan kaybediyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Aslında biz her haftaya yeniden başlıyoruz, her maçımıza aynı heyecanla çıkıyoruz. Biz, her maçımıza 3 puan hesabıyla çıkacak kadar kendimize güveniyoruz. Çünkü kaliteli bir kadromuz var. Her ne kadar şanssızlık desek de aslında küçük gibi görünen önemli hakem hatalarına da uğradık. Bunun en son örneğini İstanbul'daki Anadolu Üsküdar maçında yaşadık. Aynı şekilde evimizde oynağımız Bursa Merinos maçında rakibimizin futbol oynamak yerine zaman çalmaya dönük davranışlarına da prim verildiğini gördük. Dolayısıyla taraftarlarımız gibi biz de, yöneticiler olarak üzüldük.

Nitekim bu üzüntünün sonucunda Bursa Merinos maçı sonrasında Transfer Komitesi Başkanı olan arkadaşımızın sahaya girerek hakemle konuşmak istemesinin nedenini aslında çoğu kişi bilmiyor. O maçın 4. hakemi, bir önceki Anadolu Üsküdar maçının da 4. hakemiydi. Ve o karşılaşmada yediğimiz ilk golde yan hakem ısrarla ofsayt bayrağını kaldırmış, orta hakem daha önce verdiği gol kararını iptal etmek üzereyken, devreye girerek golün verilmesini sağlamıştır. Orada ve burada takımımız aleyhine verilen kararların aynı kişiye tesadüf etmesi yönetici arkadaşımızı kendisiyle konuşmaya sevk etmiştir.

Elbetteki masa başı oyunlara gelmemek için de çabamız sürecek. Bizler, hiç kimseden ayrıcalık beklemiyoruz ancak kimsenin de bize haksızlık yapmasına izin vermeyeceğiz. Biz, Zonguldakspor'un kurumsal kimliğini güçlendirecek ve tarihine yakışır bir yöneticilik yapabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hiçbirimizin kişisel beklentileri ya da Zonguldakspor'dan daha önde olma gayreti yoktur" dedi.

Ayrıca Muslu, Zonguldakspor yönetimi, teknik kadrosu ve taraftarıyla birlikte bir aile olduklarını belirterek, başarılı olmak için gerekli mücadeleyi ailece yürütüldüğünü kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 13:03:18
Güncelleme :19 Mart 2008 Çarşamba 19:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?