3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Oda Başkanları Zonguldak'a davetli

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan 72 oda ve borsanın genel sekreterlerini 12-14 Ekim tarihleri arasında Zonguldak’a davet etti.


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Bartın Karabük, Samsun, Tokat, Çankırı, Kastamonu, Amasya, Tokat, Ordu, Samsun, Trabzon, İzmit il ve ilçelerinde bulunan oda ve borsaların genel sekreterleri 12-14 Ekim tarihleri arasında istişare toplantısı nedeni ile Zonguldak’ta bir araya geleceği bildirildi. Yeni kanun, yönetmenlik ve genelgeler konusunda görüş alışverişinde bulunacak olan genel sekreterler istişare toplantısına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden de iki üst düzey yöneticinin katılacağı belirtildi.


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, geçmişte iki kez yapılan genel sekreterler toplantınsın üçüncüsünün geniş tutulduğunu, 72 oda ve borsanın genel sekreterinin ayrıca Gökgöl Mağarası, Kilimli Radartepe, TTK eğitim ocağı ve Filyos’u kapsayan geziye katılacaklarını açıkladı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 13:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?