3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ödüller sahiplerini buldu

Zonguldak İl Tütün ve Kontrol Kurulu tarafından düzenlenen Yeşilay Köşeleri Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.


Yeşilay Haftası’nda İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İl Tütün ve Kontrol Kurulu tarafından gerçekleştirilen Yeşilay Köşeleri konulu yarışmanın ödül töreni düzenlendi. Zonguldak Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, İl Sağlık Müdürü Öner Güner, Milli Eğitim Müdür Vekili Satılmış Tunçkaya, İl Tütün ve Kontrol Kurulu üyeleri, okul müdürleri ve dereceye giren öğrenciler katıldı. Vali Yardımcısı Aylanç, “Tütün gerçekten çok zararlı. Bu konuda çalışma yaptıkları için öğrencilerimizi kutluyorum.

Bu tür projelerde yer almaktan dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında da başarılarının her zaman daim olmasını diliyorum” diye konuştu.
İl Sağlık Müdürü Öner Güner ise “İlköğretim okulları birinci ve ikinci kademe öğrencileri arasında Yeşilay Eğitsel Kolları’nda görevli öğretmenlerin rehberliğinde tütün ve tütün zararlarını anlatan ‘Resim, Şiir, Kompozisyon, Karikatür ve Slogan Eserleri’nden oluşan’ en iyi köşe yarışması yapılmış olup, yarışmaya katılan eserler İl Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa oluşturulan komisyon tarafından derlendirilerek dereceye giren okullar belirlenmiştir. Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, başarılarının sürekli olmasını dilerim. Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlenen Sağlık Köşeleri Yarışması’nda emeği geçen Yeşilay Kolu öğretmenlerine ve Yeşilay Kulübü öğrencilerine teşekkür eder, başarılar dilerim” diye konuştu.


Buna göre dereceye giren Kozlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerine Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerine İl Sağlık Müdürü Öner Güner, Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerine Milli Eğitim Müdür Vekili Satılmış Tunçkaya plaketlerini verdi. Katılım belgesi alan diğer okul öğrencilerine ise İl Tütün ve Kontrol Kurulu Üyeleri verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?