3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Öğrenciler İvedik'i izledi

Zonguldak'ta, özel bir okulda öğrenim gören engelli öğrenciler, toplumla uyuşma derslerinde Recep İvedik 2 sinema filmini izledi.


Yeşeren Düşler Özel Okulu'nda okuyan 45 öğrenci, "Toplumsal Uyum Becerileri" dersinde düzenlenen etkinlikte Recep İvedik 2 filmini izledi. Zonguldak Belediyesi Sineması'nda filmi izleyen öğrencilerin daha çok Kemal Sunal filmlerini sevdikleri ifade edildi. Okul öğretmenlerinden Yeliz Genç ve Serpil İnan, öğretmen Serpil Bank koordinatörlüğünde sinema filmini izlemeye geldiklerini bildirdi. Yeliz Genç, İvedik'in tartışılan bir film olmasına rağmen beğenilerek izlenildiğini söyledi. Öğrencilerin daha çok Kemal Sunal filmlerini izlediklerini belirten Genç, "Toplumsal Uyum Becerileri dersinde Recep İvedik 2 filmini izlemeye geldik. Öğrencilerin konser, tiyatro gibi halkın yoğun bulunduğu yerlere uyum sağlamaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Şahan Gökbakar'ın filmi çok tartışılmasına rağmen sevilen bir film. Öğrencilerimiz daha çok Kemal Sunal tarzı filmleri izliyor. Ancak sinema salonlarına vizyona yeni giren filmler geliyor. Öğrencilerimiz gülmeyi seviyor" dedi.


Filmle ilgili düşüncelerini anlatan öğrenciler ise filmi beğendiklerini söyledi. Öğrenciler, Kemal Sunal filmlerini daha çok sevdiklerini ifade ederken Gökbakar'ın üçüncü bir film yapması halinde yine sinemaya geleceklerini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?