3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Ülkücü Öğrencileri Teşkilatı, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı ziyaret etti.


Ülkü Ocakları 2. ci Başkanı Volkan Özmen son zamanlarda yaşanan terör olaylarına ilişkin şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Özmen, “Son zamanlarda yaşanan talihsiz olay hepimizi yasa boğmuştur. Bölücü terör örgütünün yaptığı hain saldırılar sonucunda şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Biz ülkücüler Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a kadar ülkemizi ve milletimizi bir bütün olarak görüyoruz.

Hain terör örgütünün yaptığı bu saldırılar nefretle kınıyor, halkımıza da birlik ve beraberlik içinde Ay-Yıldızlı Bayrak altında toplanarak bu sorunu kökünden çözmeye davet ediyorum” dedi.


Şehitlerin son bulmasını isteyen Şehit Aileleri Başkanı Mustafa Yorulmaz, “Bu şehitlerin son olmasını istiyorum. İdamın geri gelmesini istiyorum. Terörü nefretle kınıyorum. Terörün bir an önce bitmesini istiyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 18:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?