3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Öğretmeninden Toptan'a mektup

Can Polat Pamay eski öğrencisi TBMM Başkanı Köksal Toptan'a spor salonu yapılması için mektup yazdı.


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Köksal Toptan'ın öğretmeni olan Can Polat Pamay, Zonguldak'ta spor salonu yapılması için Meclis Başkanı Toptan'a mektup yazdı. Pamay, merakla yazdığı mektuba cevap bekliyor.

Spor duayeni Can Polat Pamay, spor salonu kazandırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan, CHP Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk'e gönderdiği mektuplardan oldukça umutlu. Toptan'ın Bayramdan sonra Pamay'ı Ankara'ya davet edeceği ve Zonguldak'a spor tesisi kazandırılması için neler yapılması gerektiği konusunda, geniş çaplı görüşme yapılacağı öğrenildi. Tatilden dönen Zonguldak CHP Milletvekili Ali Koçal, Pamay'ın gönderdiği mektubu okuduğu ve bu konuda ne gerekiyorsa en yakın zamanda girişimlere başlayacaklarını söylediği kaydedildi.


Spor duayeni Can Polat Pamay, Zonguldaklı Milletvekillerinin tesis konusunda duyarlı olacaklarına inandığını, Bayramdan sonra yapılacak olan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmasını beklediğini ifade etti. Zonguldak'a kazandırılması planlanan Spor Tesisleri hakkında bilgi veren Pamay, "Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tapulum malı olan Site Sahası, 96 yılından beri boş duruyor. Site'ye, bütün spor branşlarının yapılabileceği Spor Salonu'nun yapılması Zonguldak'ta sporun yeniden canlanmasını sağlayacaktır. Ayrıca mevcut Karaelmas Can Polat Pamay Spor Salonu, artık talebe cevap veremiyor.

Zonguldak'taki salonla Karabük'teki salon aynı projeyle yapılmıştır. Dönemin Spordan Sorumlu Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından Karabük'teki salona çıkartılan yardımla genişletilmiş ve spor branşlarına cevap verecek hale getirilmiştir. Can Polat Pamay Spor Salonu da aynı yöntemde büyütülebilir. Bunun projeleri de bende bulunuyor.

Ayrıca geçen sene Vali Yavuz Erkmen'in görev yaptığı dönemde Kozlu Yolu üzerine spor salonu yapılması gündeme geldi. Üzerinden 6 ay geçti ancak halen daha beton blokların kalkmış bile değil. Bizzat spor salonu yapılması düşünülen yere gittim ve yetkililerle görüştüm. Blokların kalkmasının 6 ay değil 1 yıldan fazla süreceği, bunun da makinenin bozulmaması halinde gerçekleşeceğini öğrendim. Artık biz bunlarla uğraşmak değil, televizyonlarda imrenerek izlediğimiz salonları, Zonguldak'a kazandırılmasını bekliyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 20:12:21
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 21:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?