3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Öğretmenler gününe özel program

Zonguldak, Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, 24 Kasım 2008 Öğretmenler Günü'nde Sunay Akın'ın Karadeniz Ereğli'ye geleceğini kaydetti.


ZERÇEV'in başlattığı Sosyal Sorumluluk Projeleri'nin ikincisi olarak Öğretmenler Günü'ne özel gösteri gerçekleştirilecek. Şair, gazeteci, yazar ve araştırmacı Sunay Akın'ın konuşmacı olarak katılacağı gösteri 22 Kasım 2008'de gerçekleşecek. Sunay Akın, gerçekleştirilecek gösteride öğretmenlerin toplum için önemini vurgulayacak. Sunay Akın, öğretmenler için yapılanlar ve yapılamayanları 22 Kasım 2008 Cumartesi, Saat 19.30'da Erdemir Atatürk Kültür Merkezi'nde Karadeniz Ereğli halkı ile paylaşacak.
Trabzon'da doğan Sunay Akın İstanbul Üniversitesi Fizik Coğrafya Bölümü'nden mezun oldu. İlk şiirleri 1984 yılında dergilerde yayınlanmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte 1989'da "Yeni Yaprak" ve ardından 1990 yılında da "Olmaz" adlı şiir dergisini çıkardı. Çeşitli şiir ödülleri alan Sunay Akın aynı zamanda çeşitli televizyon kanallarında program hazırlayıp sunmakta, programlara konuk olarak katılmakta ve tek kişilik gösteriler yapmaktadır.


ZERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, projeler kapsamına düzenlenen gösteriye tüm halkı davet etti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 16:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?