3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Öğretmenlerden Vali Ata’ya ziyaret

ÖĞRETMENLERDEN VALİ ATA’YA ZİYARET

Zonguldak’ta öğretmenler günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin ve beraberindekiler Vali Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdür Harun Girgin, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri Zonguldak Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Ata, imkanların kısıtlı olması nedeniyle sorunların istenile seviyede çözülemediğini anlattı. İnsanların, öğretmenlere çok şeyler borçlu olduğunu ifade eden Ata şöyle devam etti:

“Yılda 24 kasımlarda öğretmenler gününü kutlamak yetmez. 7’den 70’e tüm dünyadaki insanlar, öğretmenlere çok şeyler borçludur. Çocuklarımızı ana sınıfından başlayarak üniversiteye kadar hep öğretmenlerimizin bizlere verdiği kültür ile bu günlere geldik. Öğretmenlerimize çok şeyler borçluyuz ama devletimizin imkanları kısıtlı olunca arzu edilenleri yapma imkanı her zaman için olmuyor. Sorunların çözümü konusunda arzu edilen sonuçları almak imkanımız olmuyor. Öğretmenlerin sorunları, dertleri, çalışma koşulları, sağlanan imkanlar ama bütçe imkanları kısıtlı olunca maalesef bunlar istenilen seviyede çözülemiyor. Temennimiz bundan sonra her geçen gün iyiye gitmesidir.”

ÖĞRETMENLERDEN VALİ ATA’YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 16:33:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 16:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?