3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Okul bahçesine parke döşeniyor

OKUL BAHÇESİ PARKE TAŞLA DÖŞENİYOR

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Küçük Kaymaz Köyü İlköğretim Okulu Bahçesinin çevre düzenlemesi için Kaymakamlık tarafından verilen parkelerin çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Kış aylarında çamurdan yaz aylarında ise tozdan geçilmeyen okul bahçesine İlçe Kaymakamlığı tarafından verilen parkelerin döşeme çalışmalarına başlandığını belirten

Okul Aile Birliği Başkanı Recep Tufan, ”Küçük Kaymaz Köyü ilköğretim okulu çevre düzenleme ve tamirat işleri için yardım eden hayırseverlerimiz ve İlçe Kaymakamlığımız tarafından parke yardımı yapıldı. Parke taşının altına kullanacağımız 15 metre küp kum İbrahim Şengün tarafından karşılandı. Nakliyesini Alaplı Özel İdare kamyonları yaptı. 10 metre kare seramik ve yapıştırıcı, Ünşah inşaat, 10 metre kare seramik ve yapıştırıcı Ahmet Temel seramik işçiliği, mesai dışında hafta tatilinde küçük kaymaz imamı tarafından yapıldı. Yeterli çimento Küçük Kaymaz köyü muhtarlığı ve işçilik yine Küçük Kaymaz Muhtarlığı tarafından yapıldı. Okulumuzu bayan velilerimizce eşyalar dahil çamaşır suyu ile yıkadık. Gerekli malzemeyi ilçe milli eğitim tedarik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, 2 şube müdürümüz bilhassa çalışmaları yerinde incelemek üzere müteaddit defalarca okulumuza geldiler, yardımlarını esirgemediler, öğretmen açığımızı giderdiler. Okulumuzda eğitimin kalitesi arttı. Velilerimizin %70 yeşil kartlı velilerimiz maddi olarak sıkıntı içindeler. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları yardım severlerimiz, İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitimimiz, Özel idare köy muhtarlığımız ile el ele vererek, devlet köylü işbirliği ile çalışıyoruz. Tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

OKUL BAHÇESİ PARKE TAŞLA DÖŞENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 14:49:05
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?