3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Okul müdüründen albüm hazırlığı

Zonguldak’ta İlköğretim Okulu Müdürlüğü yapan İrfan Kılıç, albüm hazırlığı yapıyor. Albümünde son aşamaya gelen Kılıç, albümündeki bir şarkıya ise Zongulda’ın simgesi haline gelen Lavvuar alanında klip çekmeyi hedefliyor.


Zonguldaklı Türk Halk Müziği ve özgün müzik sanatçısı İrfan Kılıç, Gelik İlköğretim Okulu müdürlüğünün görevinin yanı sıra uzun zamandır hazırlığını sürdürdüğü albüm çalışmalarında sona yaklaştı. Yasin Alazoğlu tarafından sözleri yazılan ‘Büyüdük ayrılıklarla’ şarkısını besteleyip, seslendiren Kılıç’ın albümünde Kıvırcık Ali’ye beste veren Orhan Koç ile Hatırla Sevgili dizisinin müziklerini yapan Erdal Güney’e ait parçalarda yer alıyor. Bolulu Ozan Kaplani’nin de destek verdiği albümün Haziran ayı sonlarına doğru çıkması bekleniyor.

Öğretmenlik görevini de başarılı bir şekilde yürüten Kılıç’ın, albümüne adını veren ‘Büyüdük ayrılıklarla’ şarkısına, Zonguldak’ın simgesi haline gelen Lavuar alanında klip çekilecek. Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren Kılıç KGD’nin yemeğinde de sergilediği performans ile alkış almıştı. İrfan Kılıç’ın geçtiğimiz hafta çekilmesi planlanan klip Denetimli serbestlik Şube Müdürlüğü’nün eski mahkumları sosyal hayata kazandırmayı amaçlayan tanıtım filmi çekimleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. İrfan Kılıç’ın menajerliğini yapan Bulut İşçi çalışmaların devam ettiğini belirterek; “İrfan Hocamız için lavuar alanında klip çekimi yapılacaktı.

Ancak albüm çalışmasının sonuçlanmasını beklemeye karar verdik. Hedefimiz Haziran ayı sonuna kadar yetiştirmek. Ozan Kaplani’den çok büyük destekler gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Albümün çıkmasının ardından çekilecek kliple birlikte İrfan Kılıç’ın sesini Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Bu konuda Zonguldaklıların sanatçımıza sahip çıkacağına inanıyoruz” dedi.
Kılıç, geçtiğimiz günlerde Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen gecede sahne almış ve büyük beğeni toplamıştı.
 

İha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 19:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?