3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Okulda kermes

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde Kozlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından maddi anlamda okula katkı amacıyla yemekhane salonunda kermes düzenlendi.


Kozlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği ve okul öğrencileri tarafından, okula katkı amacıyla kermes düzenlendi. Okulun yemekhane salonunda düzenlenen kermese öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Okul Müdürü Mehmet Aktar, kermese yoğun katılım gösteren ailelere teşekkür etti.


Okul Müdürü Mehmet Aktar, “Okul Aile Birliği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen kermese öğrenci velilerimiz büyük katılım gerçekleştirdi. Okulun yemekhane salonunda düzenlediğimiz kermeste, kız ve erkek öğrenciler halk oyunu, çeşitli eğlenceler ve hediye çekilişi etkinliklerinin ardından sona erdi. Kermes programımıza katılan velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Bu yıl beşinci kermes programı düzenlediklerini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Nebahat Acınan, “Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz kermeste velilerimiz yoğunluk göstererek katılım gerçekleştirdiler. Kermeste velilerimiz hem kaynaşıyor hem de kermesten elde ettiğimiz gelirle mesleki açıdan eksik araç gereç, temizlik ve hizmetli giderleri karşılanacaktır” dedi.


Kermes yapılan öğrenciler tarafından düzenlenen eğlence programı ve çekiliş töreninin ardından sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 18:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?