3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Okullarda karne heyecanı

OKULLARDA KARNE HEYECANI YAŞANDI

Zonguldak’ta okullarda karne heyecanı yaşanırken öğrenciler saçları ve kıyafetleriyle adeta şıklık yarışına girdi. Okul Müdürü Ahmet bir, karnelerin sadece öğrencilere değil veliler ve öğretmenlere de ait olduğunu belirterek velileri uyardı.

Zonguldak’ta Karaelmas İlköğretim okulunda ara dönem karne heyecanı yaşandı. Saçlarında ve kıyafetlerinde özenen öğrenciler, adeta şıklık yarışına girdi. Sınıflarında öğretmenlerinden karne alan öğrenciler, okul önünde müdürün konuşması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 15 gün tatile çıktılar.

Karaelmas İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Bir, yaptığı konuşmada alınan karnenin sadece öğrencilere ait olmadığını belirtti. Karne notlarından sadece öğrencileri sorumlu tutmanın haksızlık olacağını belirten Müdür Bir, “Karneler sadece öğrencilere ait değil. Eğitim öğretimin içinde olan bizlere ve velilere de ait. Değerlendirmeyi buna göre yapmamız gerekir” diyerek öğrenci velilerini uyardı.

Bu arada örgülü saçlarıyla dikkat çeken Fatma Sav, karne için özel olarak saçlarını halasının hazırladığını belirterek, karne aldığı için sevindiğini, tatilde oyun oynayıp kitap okuyacağını belitti.

OKULLARDA KARNE HEYECANI YAŞANDI
OKULLARDA KARNE HEYECANI YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 12:33:02
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 12:44:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?