3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Okuma yazma kursuna büyük ilgi

Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Çaycuma ilçesinin Karapınar Beldesinde 60 yaş üstü vatandaşlar için Karapınar İlköğretim Okulunda okuma-yazma kursu açıldı.


Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinin Karapınar Beldesinde Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çerçevesinde Karapınar İlköğretim Okulunda 1.kademe okuma-yazma kursu açıldı. Okuma-yazma bilmeyen vatandaşların müracaat ettiği kurs Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri saat 17:30 ile 18:50 arası veriliyor. Hafta sonları ise 11:00 ve 13:00 arası verilen okuma-yazma kursu Karapınar İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ramazan Hızarcı tarafından veriliyor. Okuma-Yazma ile ilgili kitaplar ise Çaycuma Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından temin ediliyor. Karapınar İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ramazan Hızarcı, “Kursa katılan teyzelerimizin azim ve başarılarını ise taktirle karşılıyoruz.

Kurs başlangıcından henüz iki hafta geçmesine rağmen teyzelerimizin kat ettiği yol gerçekten taktire şayan. Verilen ders aralarında dahi ders çalışmayı bırakmayan ve hiç devamsızlık yapmayan kursiyerlerimizi yürekten tebrik ediyoruz’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 12:23:26
Güncelleme :2 Aralık 2008 Salı 13:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?