4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Ölüm haberi yıktı!

Zonguldak'ta oturan 42 yaşındaki Bülent Tursun, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı komşusu 18 yaşındaki Ecevit Adıyaman'ı av tüfeği ile öldürdü. Adıyaman'ın ablaları ölüm haberini alınca yıkıldı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Çatalağzı Beldesi Hacıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Maden ocağı işletmecisi Bülent Tursun, iddiaya göre otomobiliyle evine giderken mahallede, daha önceden kavgalı olduğu komşusu işsiz Ecevit Adıyaman ile karşılaştı.

Araçtan inen ve alkollü olduğu öğrenilen Tursun, Adıyaman ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Tursun, otomobilin bagajındaki av tüfeğini alarak Adıyaman’a ateş etti. Tursun, Adıyaman’ın yanındaki arkadaşı Soner G.’nin başına da tüfeğin dipçiği ile vurdu.

Tursun kaçarken, yaralanan Ecevit Adıyaman ve arkadaşı, çevredekilerin haber vermesiyle gelen ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Adıyaman, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayı öğrenen Adıyaman’ın yakınları hastaneye koştu. Adıyaman’ın ablaları 21 yaşındaki Gülbahar Adıyaman ile 25 yaşındaki Emel Saka, hastanede ölüm haberini alınca yıkıldı.

Acil servisten gözyaşları içinde çıkan iki kardeş, hastane önünde uzun süre ağladı.Polis, kaçan Bülent Tursun’u yaklaşık 4 saat sonra beldede gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2013 Perşembe 17:55:40
Güncelleme :19 Haziran 2013 Çarşamba 14:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 77.177.219.xxx Tarih : 15.06.2013 14:05:33

almanyadan herkese selamlar   gencecik daha 18 yasinda bi delikanli onu vuran ise 42 yasinda ölen gencin heralde babasi yasindadir  bunlar kavgali olabilirler aralari bozuk olabilir ama benim anlamadigim bir insanin bir insani bu kadar kolay bu kadar basit sebeblerle öldürmesi normalmi bunu yapan insan hanki ruh sagliyina sahip merak ediyorum gencin ablalarini görüyorum allah onlara sabir versin kimse kizmasin ama ben diyorumki türkiyedekiler artik  kafa olarak beyin olarak darma davin olmus en ufak olayda bile kimse derdini konusarak deyilde kaba kuvvet vede öldürerek veya yaraliyarak  anlatiyor kimse gel bu meseleyi konusarak halledelim dediyini  duymuyorum davilan 2 aile biri mesara öbürü hapise  allah sabir versin