6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Ön ödemeli sayaçlar geliyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçe belediyesi, alınan kararla su verilen abonelere yönelik yeni ve ön ödemeli su sayacı uygulamasına geçildiğini bildirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ön ödemeli su sayacı uygulamasına geçen abonelere suyun % 20 ucuz olacağını belirterek alınan kararla ön ödemeli su sayacı uygulamasına geçildiğini kaydetti.

Başkan Gülşen, ayrıca sayaçların bedelinin KDV dahil 170 TL olduğunu da vurgulayarak, Ocak 2013 yılından itibaren ilk defa su talep eden abonelere de uygulamalı ve ön ödemeli su sayacının zorunlu olduğunu kaydetti.

Gülşen, “15.06.2012 tarihinde yapılan imtiyaz hakkı ihalesi uhdesinde kalan bir firmayla 27 Temmuz 2012 tarihinde yapılan sözleşme gereği 5 adet ön ödemeli su sayacı takılmıştır. Ön ödemeli su sayaçlarının montajı firma veya anlaşmalı bayii tarafından yapılacaktır. Sayaçların bedeli KDV montaj dahil 170 liradır. Ön ödemeli su sayacı isteyen tüm abonelere, 01 Ocak 2013 tarihinden itibaren ilk defa su talep eden abonelere, sayacı bozulan abonelere ve damga sürelerini dolduran abonelere zorunlu olacaktır. Ön ödemeli su sayacı olan abonelerde ise su fiyatları % 20 daha ucuz olacaktır” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2012 Salı 10:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?